Annonce
Krop & velvære

Kendt skiløber og designer: Ud med idealer, der gør os syge!

Den kendte freestyle-skiløber og designer bag sportsmærket i eget navn, Kari Traa, vil gøre op med nutidens urealistiske kropsidealer, som presser mange af os alt for hårdt. I stedet vil hun hylde mangfoldigheden og glæden ved at bevæge sig. Se hendes dejlige og livsbekræftende video her.

Den berømte freestyle skiløber Kari Traa er kvinden bag Europas hurtigst voksende kvindesportsmærke, som fokuserer på kvalitetspræget design og lækre farver. Men det er ikke kun det at lave lækkert sportstøj til kvinder, der er Kari Traas mission. Den primære og afgørende målestok for Kari Traas succes er, at kvinders identitet verden over bliver styrket. 
 
Kari Traa mener, at der i dag stilles alt for mange urealistiske krav til, hvad kvinder bør og må. Særligt hvad angår de urealistiske kropsidealer, samfundet desværre har haft held med at overbevise mange om, er de rigtige. En af konsekvenserne ved det øgede fokus på sundhed og træning er, at mange kvinder simpelthen ledes til depression og ringe livskvalitet, idet sundhedsidealerne er svære at leve op til i hverdagen. En ny undersøgelse viser, at ni ud af ti kvinder ville være villige til at ændre noget på deres krop, hvis de kunne.
 
For at gøre op med disse urealistiske kropsidealer, har Kari Traa lanceret en kampagne, der i stedet opfordrer alle kvinder til at hylde sig selv, præcis som de er. Målet med kampagnen er at gøre træning sjovt igen og understrege vigtigheden i at fejre alle hverdagens sejre – store som små. Se den livsbekræftende video her:

Læs mere om: