Annonce
Krop & velvære

5 tip til din ferietaske: Disse ting kan redde din rejse

Sol, sommer, strand og eksotiske drinks. Ah! Vi nærmer os årets store ferietid og dermed også højsæsonen for at rejse. For at få den bedste ferie med færrest mulige udfordringer er det dog vigtigt, du pakker de rigtige ting. Og nej, billetterne, passet og forsikringerne går vi ud fra, at du husker, men der er faktisk fem andre musthaves, du vil glæde dig over, du medbragte. Se blot her.

Advertisement

1. Få hvilet på flyveturen

Ventetid i lufthavnen. Lang flyvetur, mellemlanding i en ny lufthavn, og når du endelig ankommer måske en længere køretur til ferieboligen. Du kan faktisk være ret udmattet, når din ferie starter. Men hvorfor ikke udnytte al den transport- og ventetid til at få hvilet lidt og være frisk allerede fra første feriedag? Hav en oppustelig og behagelig rejse- og nakkepude med i tasken, pust den op og læg hovedet tilbage, mens du drømmer dig frem til sol og turkisblåt hav. Husk at afprøve den inden afgang - der er nemlig forskellige på markedet, og nogle passer bedre end andre til netop din hovedfacon. Er I på bilferie, skiftes I til at køre, så den anden kan tage sig en lille lur med puden. Husk også en til børnene. 

2. Kopier af alt det vigtige

Det må ikke ske. Det burde ikke kunne ske. Men indimellem oplever vi det desværre. At vi mister vores taske eller kuffert, hvor alle de vigtige rejsedokumenter ligger. Og har du hverken pas, kørekort, forsikringspolice eller lignende, så vil du takke dig selv for at have sendt kopier af alle vigtige papirer, dokumenter og telefonnumre til dig selv på en mail, som du kan tjekke fra din mobil. Send også kopier til en derhjemme, som du nemt kan komme i kontakt med, i så fald mobilen også bliver væk. Sker dette, må du belave dig på at låne en af en venlig sjæl eller spørge på hotellet (adressen på dette bør du nok huske i hovedet). Rejser I flere sammen, så sørg for, at alle har kopier fordelt i forskellige tasker.

3. Undgå feriemave

Undersøgelser viser, at en af de ting, vi ser allermest frem til på vores ferie, er den lokale mad, vi skal nyde. Hummus og baklava, köfte, burritos eller en krydret pad thai – umh! Desværre er vores maver ikke altid helt rustet til de nye spændende mad-oplevelser, og er der noget mere ærgerligt end ikke at kunne tilbringe alle dagene på stranden? Nej, vi vil gerne undgå irriterede feriemaver, der forringer de kostbare fridage og med Lactocare Travel, får du hele 6,5 milliarder levende og varmebehandlende mælkesyrebakterier samt B6 Vitamin, som støtter immunforsvarets normale funktion. Tabletterne tilføjer dine tarme mælkesyrebakterier og holder du samtidig en god hygiejne, vil sandsynligheden for en ferie med problemfri mave være stor. Lactocare Travel er en tyggetablet med ananassmag, så hele familien nemt kan få de gode mælkesyrebakterier indenbords. De kommer desuden i en praktisk rejseemballage, der ikke fylder i tasken.

4. Nødnumre i ferielandet

Når vi drager af sted på ferie, tænker vi ud over maden bl.a. på den varme sol, vi skal nyde, den bog, vi endelig får tid til at læse, hvordan hotellet ser ud, hvad vi skal tage på sightseeing efter… De færreste af os bekymrer os om et eventuelt uheld eller værre endnu, en ulykke. Og selvfølgelig skal vi glæde os og ikke frygte noget på forhånd, men derfor kan det alligevel være klogt at have alle relevante nødnumre i det land, du rejser til plus til din bank derhjemme skrevet ned på en seddel, du medbringer i håndtasken. På den måde har du i hvert fald én stressfaktor mindre, hvis du har brug for at ringe til alarmcentralen eller få fat i ambassaden.  

5. Den helt rigtige cardigan

En orange-gul-batikfarvet bluse i et uigennemskueligt materiale? Hmm… Du kan nok sagtens købe tøj på destinationen, men det er ikke sikkert, at kvaliteten, designet eller printet er noget, du ser foreneligt med din egen garderobe. Så et nemt lille fif er at medbringe en langærmet silkecardigan hjemmefra. Så er du garderet både mod solens hårde stråler uden at svede, ligesom den kan lune om aftenen uden af kradse. Og hvorfor lige silke? Jo, den vil føles kølende og blid ved din måske varme hud. Kommer du forbi et helligt sted, du gerne vil besøge lidt impulsivt, kan du nemt dække dig til, da den ikke fylder meget i tasken. Vælg en farve, der passer til det tøj, du ellers har med, og hav en lille pose at opbevare den i, så den ikke får pletter.  

HUSK DINE MÆLKESYREBAKTERIER PÅ FERIEN

Lactocare er en serie af 11 koncentrerede produkter, der alle er baseret på mælkesyrebakterier, som ud over at findes i syrnede mælkeprodukter også findes naturligt i vores egen mave-tarm-kanal. Lactocare anvender en patenteret Cryo-teknologi for at sikre, at så mange af de gode bakterier som muligt når frem til tarmsystemet i live. I flere af produkterne er mælkesyrebakterierne kombineret med andre aktive ingredienser. Lactocare Travel er en tyggetablet til hele familien med ananassmag i en praktisk rejseemballage. Tabletten indeholder 6,5 milliarder levende og varmebehandlede mælkesyrebakterier og B6 vitamin, som støtter immunforsvarets normale funktion.

Køb Lactocare Travel her, eller se hele udvalget af produkter på lactocare.dk.

 

Læs mere om: