Forkæl dig selv

Glæd dig, for i marts 2019 slår søndag dørene op til en skøn dag fyldt med inspiration, fristelser og forkælelse til søndags forkæl dig selv.

Søndag den 3. marts 2019 kl. 10-20 på Comwell Roskilde

Søndag den 17. marts 2019 kl. 10-20 på Comwell Middelfart 

INSPIRERENDE WORKSHOPS

Dagen igennem er der inspirerende og spændende workshops, hvor du sammen med din holdleder fra SØNDAG bliver klogere på bl.a. ydre og indre skønhed og velvære samt smykker. I år kan du blandt andet møde Dennis Knudsen, Novasel, der står bag koststilskud som eye q, Ginsana og Keenmind, Beauté Pacifique, Trollbeads, Sandstone Scandinavia, Bloomon og Senseo.

Læs mere om de forskellige workshops under siden her, hvor dem, du kan møde, løbende vil blive offentliggjort. 

SPÆNDENDE  FOREDRAG

Mød forfatteren Pia Callesen bag bogen ”LEV MERE TÆNK MINDRE”. Hun vil give inspirerende teknikker til, hvordan vi kan bevare overskud og nærvær i hverdagen, selv når det kan synes svært. Der er også mulighed for at købe bogen, der først udkommer den 3. maj 2019.

FRISTENDE FORPLEJNING

Der er lækre forfriskninger dagen igennem med kaffe, te og snacks samt stor frokostbuffet, eftermiddagskage – og som afslutning på en spændende dag en lækkers toretters menu med vin. 

SHOP MED RABAT

Vores samarbejdspartnere står i shoppeområdet klar til at vejlede dig personligt om deres produkter, som du kan købe med særlig rabat i dagens anledning. Du kan bl.a. shoppe hos Ørskov, som har udvalgte produkter med til Forkæl dig selv, og hvor du får 30% rabat. 

PRÆMIER OG GOODIEBAG

Vi afholder konkurrencer i løbet af dagen samt én stor konkurrence med flotte præmier under middagen – og du får selvfølgelig også en stor goodiebag med hjem fyldt med lækre gaver til dig.

GOD UNDERHOLDNING

I år kommer Maria Montell til Forkæl dig selv i både Roskilde og Middelfart og underholder om aftenen. Hun vil både fortælle om sit liv og sin musikkarriere, og så spiller hun selvfølgelig et par af sine hits. Maria har hele otte album bag sig som solist og sangskriver, senest "SOY MARIA" fra 2018. 

DET FÅR DU:

For 795 kr. + gebyr får du en hel dag med …

  • Spændende workshops
  • Frokost & drikkevarer
  • Shopping med rabatter
  • Kaffe/te, snacks og kage
  • Konkurrencer med fine præmier
  • Middag & drikkevarer
  • Underholdning 
  • En stor goodiebag
Billeder taget til eventet kan blive brugt i kommercielle sammenhænge af Aller Media.