Annonce
Makeup & hudpleje

Plej din hud (også på kroppen) blødere på under 5 minutter

De fleste af os er flittige til at smøre ansigtet ind efter badet, og inden vi går i seng om aftenen. Men hvad med huden på resten af kroppen? Den har også fortjent masser af kærlighed! Og der skal ikke meget til, før du kan mærke resultatet …

Din hud er dit yderste immunforsvar. Det er den, beskytter din krop - imod udtørring, imod at de indre organer får slag og skrammer, og imod at bakterier trænger ind. Men den har brug for hjælp i form af pleje og fugtighed for at holde sig smidig, blød og hel. Især hvis du har tendens til tør hud, har været udsat for meget sol, eller du kan mærke, at din hud bliver tyndere, mere sart eller mindre elastisk, er det vigtigt, at du smører huden jævnligt med en god creme. De fleste af os husker at smøre ansigtet ind, men resten af kroppen har også brug for omsorg i form af en god hudcreme, der holder huden spændstig og beskyttende.

Ha’ det godt

Vores hud er typisk ekstra presset i måneder, hvor vi opholder os meget indenfor. Radiatorvarme og tørt indeklima er en udfordring for manges hud, den tørrer ud og klør især hen på aftenen, når vi endelig ligger stille. Pas godt på din hud ved at give den fugt og fedt og smøre den ind i en let, men dybdevirkende creme som fx NIVEA Care, som fugter i dybden uden at fedte. På den måde bevarer huden sin smidighed og blødhed, også når den er udsat for påvirkninger som aircondition og vejrskift.

Du er det værd

Når du smører din hud ind efter badet (hvor den har særligt brug for hjælp til at indkapsle fugten) og inden sengetid, plejer og styrker du ikke bare din huds barriere over for udefrakommende påvirkninger – du fortæller også din underbevidsthed, at du er det værd og har fortjent forkælelse.

Også for os travle

Så er der bare det med tiden – som mange af os har alt for lidt af. Heldigvis behøver hudpleje ikke være en tidsstjæler. Kniber det med tid til længere plejerutiner i din hverdag, så gå efter en creme, der trænger hurtigt ind i huden, så du kan komme videre med din dag og dine rutiner. NIVEA Care giver dybdegående hudpleje til både ansigt og krop – og så har den en helt let konsistens, som absorberes hurtigt i huden.

3 tips til effektiv hudpleje på under 5 minutter

  • Vælg en creme, der absorberes hurtigt i huden
  • Sørg for at være hydreret indefra ved at slukke tørsten med vand
  • Har du områder, der trænger til særlig pleje? Smør fx albuer med en federe creme, og lad det trænge ind, mens du ser fjernsyn eller laver noget andet

 

Hudpleje på få minutter

NIVEA CARE er en creme, der plejer intensivt og absorberes hurtigt i huden. Den gennembrydende formel byder på dybdegående pleje, som kan bruges til både krop og ansigt uden at efterlade en fedtet fornemmelse. Den lette creme absorberes øjeblikkeligt i huden og giver den intensiv og langvarig pleje. Så din hudplejerutine tager kun så lang tid, det tager at smøre kroppen ind.

Læs mere

 

 

Læs mere om: