Annonce
Makeup & hudpleje

Guide: 3 nemme skønhedsrutiner med få produkter

Skønhedsrutiner behøver heldigvis hverken at være lange, dyre eller besværlige. Det gælder blot om at have få, nøje udvalgte produkter til de forskellige anledninger.

DEN BASALE AFTENRUTINE

En god basal aftenrutine omfatter et nemt renseprodukt som Nilens Jord Micellar Water, der mildt, men effektivt fjerner makeup og renser huden blot ved hjælp af en vatrondel. Man behøver således ikke at vaske efter med vand, men blot gå direkte videre til hudplejen, der for moden hud bør omfatte et fugtboostende serum og en aktiv fugtighedscreme, der forebygger alderstegn og holder huden blød og spændstig. Dosér 1-2 pump af Nilens Jord Serum, og fordel det over ansigt, hals og øverste del af brystet, som mange glemmer at pleje, men som virkelig er indsatsen værd, da huden her er tynd og derfor bliver tør og ”crepet” med alderen. Når serummet er trængt ind i huden, masseres den rige Anti-Age-dagcreme på med opadgående strøg, så huden bliver løftet.

DEN BESKYTTENDE MORGENRUTINE

Har du renset din hud grundigt om aftenen, er det ikke nødvendigt at rense den igen om morgenen. Du kan eventuelt vaske den med en fugtig vaskeklud eller blot skylle den over med vand i badet. Herefter påfører du igen serum og fugtighedscreme som i din aftenrutine. Derudover kan du bruge en fugtgivende og beskyttende øjencreme, der holder den tynde hud omkring øjnene blød og smidig, så huden fremstår frisk, og tørhedslinjer mindre synlige. Nilens Jord Eye Cream indeholder blødgørende olier, der er rige på E-vitamin – en beskyttende antioxidant, der neutraliserer de daglige angreb, huden udsættes for i form af uv-stråling, forurening og stress.

DEN NEMME MAKEUP

Det er så lidt, der skal til for at lægge en basismakeup, som får dig til at se endnu friskere ud. Brug en farvet dagcreme, der ensarter og perfektionerer huden og samtidig fungerer som ekstra beskyttende lag mod vind og vejr. Nilens Jord Tinted Day Cream giver et let resultat og kan enten påføres med fingrene eller fordeles med foundation-pensel, hvis man foretrækker det. Den farvede dagcreme påføres efter din morgenrutine og er således en overbygning på denne – ikke erstatning for. Når huden er fugtet og ensartet, kan du med fordel lægge lidt rosa blush på kinderne for at give ansigtet en frisk udstråling. Den sorte Full Look Mascara fuldender et enkelt, men smukt hverdagsmakeup-look.

 

Micellar Cleansing Water, 200 ml, 145 kr.
Serum, 30 ml, 290 kr.
Anti-Age Face Cream, 50 ml, 340 kr. 

Eye Cream, 20 ml, 250 kr.

Tinted Day Cream, 30 ml, 150 kr.
Simply Blush, Bloom, 180 kr.
Full Look Mascara, Black, 149 kr.

Læs mere om: