Annonce
Makeup & hudpleje

Førstehjælp til bløde eller tørre negle

Døjer du med negle, der er tørre, tynde eller nemt knækker? Faktisk har 6 ud af 10 kvinder negleproblemer uden at vide, hvad de skal gøre for at få stærkere og sundere negle. Derfor giver vi her en guide.

HVILKEN TYPE NEGLE HAR DU?

1. Du har svage, tynde og bløde negle, som mangler modstandsdygtighed og derfor nemt knækker.
2. Du har hårde og meget tørre negle, der mangler elasticitet og derfor nemt kan knække og flække.

Når du ved, hvilken negletype du har, er det afgørende at finde den rigtige neglepleje til dine negle.

SÅDAN GØR DU:

Svage/bløde negle: Hjælp dine svage, tynde og bløde negle med en stærk fysisk beskyttelse som Mavala Negleskjold (115 kr.), som er et 2-trins plejesystem til neglene. Det ene lag er en fiberbase, og det andet er en beskyttende forsegler.

Tørre/hårde negle: Nærende pleje og fugt er essentielt for tørre, sprøde negle, så de igen bliver mere elastiske og på den måde ikke knækker så nemt. Få smidigheden tilbage med Mava-Flex (130 kr.), som er et intensivt plejende og fugtende negle-serum, der masseres ind i neglene to gange om ugen på rene negle uden neglelak.
 


NEM NATPLEJE

Vidste du, at der findes en nærende natcreme til tørre, trætte eller bløde negle? Den hedder Mavala Nailactan (15 ml, 115 kr.) og indeholder vitaminer og proteiner, som modvirker tørhed og hjælper med at genopbygge elasticiteten. Massér den rige creme ind i neglene hver aften, inden du går i seng. Nemmere bliver det vist ikke!

Læs mere om Mavalas produkter her

Læs mere om: