Annonce
Hold håret sundt i solen
Hår

3 gode råd: Pas på håret i solen

Når solen bager, og vi er meget ude, på stranden og i haven, har håret ofte brug for ekstra fugt, pleje og kærlighed. Hold håret skinnende og sundt med disse tre gode råd.

Brug sommerprodukter til sommer-håret

Dit hår vil takke dig for at give det ekstra fugt og beskyttelse om sommeren, når solen skinner. Vælg fx hårprodukter med solfilter – helst nogle, der også giver håret ekstra fugt. Der findes både shampoo, hårlotion og stylingprodukter med uv-filter, og fugt kan håret blandt andet få fra en god hårolie eller fugtgivende balsam.

Brug en solhat

En sommerhat er altid en god idé, når solen skinner, så både hud og hår beskyttes. Så på med sådan en så tit som muligt! Især farvet hår kan bruge den ekstra beskyttelse, så det ikke misfarves eller udtørres unødigt.

Spis dig til smukt hår

IMEDEEN Hair & Nails-kapslerne arbejder fra roden og giver næring til et smukt hår og smukke negle. Kapslerne hjælper dig med at vedligeholde dit smukke hår, når der går sol, sand og vand i den, og indeholder blandt andet silica, biotin, zink og forskellige B-vitaminer. Biotin og zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

PP-IME-DNK-0064

Læs mere om: