Søvn

Mor vil ikke vække søn: Storhitter med sine 'krybeøvelser'

En genial video går i øjeblikket verden rundt. Her ser man en mors desperate forsøg på at undslippe børneværelset uden at vække sin sovende søn. Hvem genkender ikke denne situation?

Kender du dét, at du lige har fået dit barn til at falde i søvn efter en lang og trættende kamp – og det sekund, du forlader børneværelset, kommer du til at træde på et knirkede sted på gulvet, så dit barn vågner op igen med et skrig, og du kan starte helt forfra?

Det gør Caryn Morris fra Sydafrika i hvert fald!

Her er lydene som får baby til at sove

Video set over 14. mio gange

Hendes mand, Tyrone, lagde den 14. januar en video på sin facebook-profil, hvor man ser den hårdtkæmpende Caryn krybe lydløst og tålmodigt henover gulvet ved sin sovende søn Brodys seng i et desperat forsøg på ikke at vække ham.

- Det bedste ved at have overvågningskameraer i sit hus er, at man får lov til at se sin kones forsøg på at flygte fra et værelse, efter sønnen er lagt i seng. PS: Hæren har ringet for at få hende til at træne dem i denne omvendte leopard-kryben, skriver Tyrone som kommentar til den hysterisk morsomme video, som siden er gået verden rundt og er blevet set over 14 mio. gange.

I disse perioder sover baby mere uroligt

Flere brugere tilkendegiver da også i kommentarfeltet til videoen, at de været ude i lignende krybeøvelser for at undgå at vække deres børn. Her på redaktionen kan vi heller ikke sige os helt fri!

Se den sjove video øverst i artiklen.

10 tricks der får baby til at sove

Se også:

7 søde sengerutiner for større børn - der virker!:

7 søde sengerutiner - der virker!

Læs mere om: