feminadagen

Kom med til feminadagen i Aalborg og Køge

 
Vi inviterer igen i år til feminadagen – en hel dag med fokus på dig, din stil og dit ydre og indre velvære.
Vi mødes i Musikkens Hus i Aalborg eller på Comwell Køge Strand til en dag i dejlige omgivelser, fyldt med forkælelse, styling, lækker mad og inspiration.
 
Dagen begynder kl. 10, hvor chefredaktør Camilla Kjems byder velkommen til en dag med guidede sessions, personlig rådgivning, hygge og fælleskab. På dagen vil du desuden få mulighed for at shoppe til fordelagtige priser.
 
MØD REDAKTIONEN
 
 
DET FÅR DU:
• Inspirerende sessioner inden for mode, lingeri, hudpleje, sundhed, skønhed og velvære.
• Personlig rådgivning
• Kaffe, te & snacks hele dagen
• Lækker frokost med et glas vin
• Eftermiddagskage & kaffe
• Værdifuld goodiebag til en værdi af mere end 800 kr.
• Mulighed for at vinde flotte præmier
• Shopping med gode rabatter
• Casting til makeover i femina
 

DET SKAL DU OPLEVE

 
Dejlige omgivelser 
Det er jo gået rigtig godt de seneste år, så endnu en gang lægger Comwell Hotel Køge Strand hus til feminadagen på Sjælland. En behagelig stemning kræver som bekendt behagelige rammer, og hos Comwell er du garanteret den helt rigtige atmosfære, lækker mad og smukke omgivelser. Her kan du læne dig tilbage og nyde en afslappet og hyggelig dag – med udsigt til marker og hav ved dejlige Køge Strand. 
 
Pas naturligt på din krop 
Naturen er vores bedste følgesvend, når vi skal passe på os selv. Her findes nemlig et hav af gode ingredienser, som vores krop har brug for. Det er netop det, A. Vogel har specialiseret sig i, og hos dem finder du produkter fyldt med ingredienser fra miljøvenlige, økologiske og naturlige planter, som kan bidrage til din sundhed. Har du lidt svært ved at finde rundt i helsekostjunglen, så mød op på feminadagen, og få kyndig hjælp fra A. Vogels eksperter i helseprodukter. Du bliver også vejledt på både generel sundhed og specifikke områder, som for eksempel overgangsalder, så du kan føle dig godt tilpas i lige præcis din krop. 
 
Kyndig vejledning til din stil 
Hvordan fremhæver du bedst din talje? Og hvilke jeans giver den flotteste bagdel? Det – og meget mere – giver Magasin dig personlig hjælp til på feminadagen. En kompetent personlig shopper fra Magasin vil både holde et oplæg under modeworkshoppen og være til stede til personlig rådgivning. På dagen vil du få nogle af de nyeste styles fra Magasins egen kollektion at se, og du kan få tips og inspiration til, hvordan du kan gøre dem til en del af din basisgarderobe. 
 
Ditte & Louise
Sidste år satte Ditte og Louise på groveste vis gang i lattermusklerne med filmen Ditte og Louise. Nu er de klar med bogen Gode Kasser, som gør op med alle kønsstereotyperne gennem quiz, nævekamp, tvivl og vred latter. For hvorfor er det, vi sætter hinanden i bås? Hvad siger man, når nogen råber ”gode kasser!” efter en på gaden? Og hvad er et resting bitch face? Alt det kan du blive klogere på – og du kan i øvrigt gøre dig klar til et godt grin – når Ditte og Louise gæster feminadagen og bliver liveinterviewet af feminas journalist Tine Bendixen.  
 
Luksus til lokkerne 
Hvis der er én, der har styr på tips og tricks til at pleje og tæmme manken, er det stjernefrisør Dennis Knudsen. Dennis har igennem sin lange karriere haft mange kendte til kærlig behandling i salonstolen, og nu har du mulighed for at få hans personlige vejledning. På feminadagen står Dennis klar til at give dig råd om hvilken pleje, der passer til netop dit hår, ligesom han også vil holde en spændende session, hvor du kan blive klogere på alt det, du skal vide om hår. På dagen kan du forkæle dig selv og shoppe de lækre produkter fra Dennis Knudsen DK Professional Hair med 25 procent rabat.  
 
 
TID OG STED:
15. september – Musikkens Hus i Aalborg
29. september – Comwell Køge Strand
Begge dage kl 10-17 (tjek ind fra kl 09.30)
 
PRIS:
499 kr. + gebyr
 
 
 
 
Herunder kan du se billeder fra feminadagen 2018 i Køge og Aalborg